Ciklus radionica I ja želim pisati Nataše Jukić

Pozivamo svu djecu koja vole pisati da se pridruže radionicama koje će u knjižnici voditi Nataša Jukić, autorica brojnih priča za djecu i nauče što je uopće priča, od čega i kako nastaje, što čini građu priče….

Radionice će se održavati u ciklusu od osam susreta, u našim prostorijama, subotom od 9 i 45 do 11 i 15, počevši od 23.10.2021. Sav materijal za rad, radni listovi, literatura, te završne diplome na kraju ciklusa od osam radionica je osiguran. Radionica je besplatna.

Broj sudionika je ograničen, stoga molimo sve zainteresirane da se prijave na broj telefona 021 882 949 ili osobno u prostorijama knjižnice.

Više o Nataši: Moje ime je Nataša Jukić. Rođena sam hladne zimske noći, 09. 01. 1978. u Splitu.

Djetinjstvo provodim u Kaštelima, gdje završavam i osnovnu školu. Srednju školu i sva ostala doškolovanja završavam u Splitu.

Pišem oduvijek, otkad znam za sebe. O svemu što mi dotakne dušu. Moja je misija popraviti barem malo ovaj svijet na bolje. Priče su snažan alat. Ako ih ispravno koristimo vjerujem da smo djeci i sebi poklonili čuda u rukavu. Pomagala za život.

Po zanimanju sa Suradnik u odgojno-obrazovnom procesu.

Trenutno radim kao asistent u nastavi djeci sa teškoćama. To je posao kojeg obožavam i kojeg radim već dugi niz godina, najviše sa djecom iz spektra autizma.

Također sam i praktičar neuro – lingvističkog programiranja, a trenutno sam na Master godini koju planiram privesti kraju u studenom ove godine.( Master NLP)

Članica sam CAP tima Hrvatske, pri udruzi Korak po Korak koja se bavi sprječavanjem vršnjačkog nasilja među djecom i svim ostalim oblicima nasilja.

Majka sam dječaka Roka i u sretnom braku s Tomom već 19 godina.

Kolumnist sam portala Roditelji.hr, Portala grada Kaštela.

 

Administrator sam i vlasnik stranice Preporuka Priča za Djecu.

Izdanja:

Zagrebi sivu – knjiga proze objavljena kod nakladnika Redak. d.o.o. iz Splita 2018.godine

Krijesnica koja se zove baš kao Ti – nakladnik Mind Ability d.o.o. Zagreb, 2018. godine

Biseri prosuti morem – nakladnik: Click Media j.d.o.o. Kaštela, 2019. godine

Mi. Žene. – nakladnik: Fragment, 2019.

Komadić neba u tebi – nakladnik: Mind Ability, 2020.

Svjetlucava rijeka – nakladnik: Click media, 2020.

Krhotine cijelog – nakladnik: Redak, 2021.

Foto: Slobodna Dalmacija

Foto: Slobodna Dalmacija